hh
Av:
Stein Korterud

Hils på Nora, din digitale rådgiver

Petter Hermansen i Nordea Funds oppfordrer alle som er nysgjerrige på fondssparing til å teste spareroboten Nora. Nora er Nordea sin digitale rådgivningstjeneste som tilbyr spare- og investeringsråd basert på kundens behov og muligheter.

Sparing
Petter Hermansen
Nordea Funds, Norge

Petter Hermansen ramser her opp flere gode grunner til hvorfor nettopp du bør teste Nordeas sparerobot.

1. Nora hjelper deg i gang

Nora er en digital rådgivningstjeneste som tilbyr spare- og investeringsråd basert på dine behov og muligheter. Du svarer på noen spørsmål om din personlige situasjon – og basert på dine svar lager Nora en anbefalt spareplan som passer for nettopp deg.

2. Enkelt og raskt

Det skal være enkelt å spare! Spareroboten Nora kan benyttes hvor som helst, når som helst. Den tar bare noen minutter å gjennomføre, og du kan både tegne en spareavtale og/eller sette inn et engangsbeløp i fond. Ved hjelp av spareroboten får du en anbefaling om langsiktig sparing i fond som er tilpasset akkurat deg og dine behov. Og Nora hjelper deg fra start til mål!

3. Spareroboten er for alle

Nora er for alle! Du kan for eksempel starte med en 100-lapp og så øke sparebeløpet når det passer deg. Det er også enkelt å ta ut pengene ved behov.

4. Sparing i fond

Spareroboten Nora er perfekt for deg som er nysgjerrig på fondssparing, og den er skapt for å hjelpe deg raskt i gang. De aller fleste innser at sparing er viktig, og mange er flinke til å spare. Problemet er at mange velger å ha mesteparten av sparingen sin på en bankkonto til lave rentebetingelser. Det er helt ok å ha noen av sparepengene på bankkonto, men i dagens lave rentemarked kan du ikke forvente god avkastning. Sparing i aksjefond eller kombinasjonsfond derimot, forventes å gi deg betydelig bedre avkastning, bare du tar tiden til hjelp. Historien har nemlig lært oss at over tid går aksjemarkedet mer opp enn ned, selv om du må forvente svingninger underveis.

Kom i gang

Start fondssparing med hjelp av Nora

Fondsmagasinet har fått sin egen app - hent den her!

MyInvest er en app fylt med artikler om investeringer, fond, markeder og bærekraftig sparing.

Er du klar for å dykke ned i investeringenes verden?